Powered By Blogger

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να πέσει τώρα

Οι εξελίξεις, όπως αυτές ορίζονται από την κυβέρνηση Παπανδρέου, δείχνουν πλέον πως ο πόλεμος που άνοιξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την κυβέρνησή του και τους τραπεζίτες εντολείς, προς την Ελλάδα, γίνεται πλέον θανατηφόρος.

Η Νέα Ελλάδα, την οποία αποτελούν πολίτες και όχι πολιτικοί, καταγγέλλει την ακολουθούμενη τακτική διάλυσης της οικονομίας, διάλυσης του κράτους και κυρίως, διάλυσης της Ελληνικής κοινωνίας, που υλοποιείται πλέον με ρυθμούς πολυβόλου και που στην ουσία μέσω των «μέτρων» δολοφονείται ένας ολόκληρος λαός.

Η Νέα Ελλάδα, ως κόμμα πολιτών και όχι ως απόκομμα του συστήματος, καλεί τους Έλληνες πολίτες σε πλήρη συστράτευση στις τάξεις της προκειμένου οι υπηρέτες του Νεοταξισμού, των τραπεζών, της παγκοσμιοποίησης και των διεθνών λαμογιών, να τύχουν αυτό ακριβώς που τους αξίζει.

Η επίθεση κατά μίας χώρας, από την ίδια την κυβέρνησή της, αποτελεί εσχάτη προδοσία και πρέπει πάραυτα να τερματιστεί τόσο η δράση όσο και οι όποιες αποφάσεις νομοθετήθηκαν από μία κυβέρνηση η οποία δεν εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό. Οι «προφάσεις εν αμαρτίαις» που επικαλούνται οι τραγικοί και επαίσχυντοι πολιτικοί, αποτελούν σαφέστατο τεκμήριο του μισελληνισμού τους. Οι Έλληνες οφείλουν να σταθούν απέναντι στην σχεδιασμένη και εκτελούμενη απειλή εξαφάνισής και εξανδραποδισμού τους.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους, να παραδώσουν την ευθύνη για το σήμερα και το αύριο σε Έλληνες και όχι σε δουλοπρεπείς του διεθνισμού και των τραπεζιτών. Η επίθεση που δέχεται η Ελλάδα, στο σύνολό της, πρέπει να τερματιστεί εδώ και τώρα. Τα κυβερνητικά ανδρείκελα και το υπόλοιπο πολιτικό σκηνικό της χώρας έχουν συναινέσει στην επιβίωση του άθλιου συστήματος που υπηρετούν και στην εξαφάνιση των πολιτών της χώρας.

Εάν δεν καθαρίσουμε τώρα την κόπρο που μας πνίγει, αύριο θα είναι πολύ αργά.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου